640.000 Nxënës në Los Angeles do të marrin nga një iPad deri në fund të 2014

Femijet tane do te bartin me pak libra ne shkolle, por jo te heqin nga mendja leximin as te humbin deshiren per te mesuar. Apple tani ia ka arritur marreveshjes me qytetin e Los Angeles, me te cilen te gjithe 640.000 nxenesit ne 47 shkolla do te marrin nje iPad flakë te ri.

Vetem transportimi i 31.000 Tabletave do te kushtoje plot 30 milion Dollare Amerikan, te cilat do te paguhen nga taksat. Edhe software-et si Apple iWork dhe die Pearson Common Core System me shume libra te ndryshem, do te jene te para-instaluara.