65 Punime te pabesueshme me Photoshop (foto)

Sushi-gjarper, kloni i Apple, iPottie apo nje perzierje prej krokodili dhe bretkose, keto fotografi jane konsideruar si punimet me te pabesueshme me programin Adobe Photoshop! Me poshte mund te shihni perzierjen e Realitetit dhe Mashtrimit!

[b]Shiko te gjitha fotot[/b]

Jo te gjitha disa jan shum te thjeshta

na bej ndo1 ti per forumin :stuck_out_tongue:

ca te bej per forumin un kam ber plot apo ta mar lirentin ta coj ne hen :stuck_out_tongue:

Beje shqiperin si evropa:P

mos doje te thoje ta bej Europen si Shqiperia hahahah