7 MARSI, UROJME MESUESET TONA

Sot eshte 7 marsi, dita e mesuesit dhe pervjetori i hapjes se shkolles se pare ne gjuhen shqipe ne Shqiperi- Korce.

Urojme mesuesit tane kudo ku ndodhen.

Urimet me te perzemerta per ata qe kane qene prinder te dyte dhe kane dhene aq shume per edukimin dhe formimin tone! :slight_smile:

[b]un pershendes te gjitha mesueset kudo qe ndodhen kane qene vertet prinderit tane te dyte,

ne vecanti pershendes mesueset e shkolles 9 vjecare ELENA GJIKA DORA D’ISTRIA ose me emrin e vjeter 20 VJETORI.
gjithashtu pershendes zyshat e shkolles se mesme ABDULLA KETA.[/b]

[b]Harrova te shtoj qe jane disa mesuese qe me bo me i pa rruges kom per ti gjujt me domote! :lol: :lol:

Ato nuk i pershendes! :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

I uroj te gjithe arsimtareve gezuar 7 Marsin, festen e mesuesve.

NJE URIM special per te gjithe Mesuesti tane.

[highlight=#BF0040:eeqdh1c5]Sidomos dhe per prinderit e mi <img src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title=“Smile” /> Faleminderit per gjithshka[/highlight:eeqdh1c5]

Gjithashtu dhe per EMAUS ketu ne forum :

Pune te mbare te gjithe mesuesve kudo qe ndodhem.

[highlight=#BFBF80:2jx5snfa] Urime , Urime per te gjithe mesuesit ne bote … [/highlight:2jx5snfa]

[highlight=#FF00FF:z8diw911]Urimet e mija te shoqeruara me nje buqet lulesh… <img src="{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif" alt=":D" title=“Very Happy” /> [/highlight:z8diw911]