7 thënie të mençura që duhet të mbani mend gjithmonë !!

Asnjëherë mos luaj me ndjenjat e të tjerëve, sepse ti mund ta fitosh ‘lojen’ por mund të humbësh përgjithmonë dikë që të do. [William Shakespeare]

Abraham-Lincoln

Nëse miqësia është pika jote e dobët, atëherë je personi më i fortë në botë.[Abraham Lincoln]

Albert-Einstein-300x292

U jam mirënjohës të gjithë atyre që më thanë ‘JO’, sepse falë tyre ja dola mbanë vetë! [Albert Einstein]

Dr-Abdul-Kalam

Është shumë e lehtë të mposhtësh dikë, por është shumë e vështirë të fitosh dikë. [Dr Abdul Kalam]

Mahatma-Gandhi-699x1024

I dobëti nuk mundet të falë kurrë . Falja është cilësi e të fortit.
[Mahatma Gandhi]

Marthin-Luter-King-767x1024

Ne duhet të mësojnë të jetojnë së bashku si vëllezër, ose do zhdukemi të gjithë si budallenj. [Martin Luther King]

Napoleon-Bonaparte

Bota vuan shumë. Jo për shkak të shunës së njerëzve të këqij, por për shkak të heshtjes së njerëzve të mirë. [Napoleon Bonaparte]

qikjo m’pelqej (y)

I dobëti nuk mundet të falë kurrë . Falja është cilësi e të fortit.
[Mahatma Gandhi]

Dr-Abdul-Kalam

Është shumë e lehtë të mposhtësh dikë, por është shumë e vështirë të fitosh dikë. [Dr Abdul Kalam]

prandaj duhet pas kujdes shum kujt i thua mik 8-)jo cdo njeri meriton po mir se del e vertet cdo her :smiley: dhe ndahet shapi nga sheqeri

1 - Asnjëherë mos luaj me ndjenjat e të tjerëve, sepse ti mund ta fitosh ‘lojen’ por mund të humbësh përgjithmonë dikë që të do. [William Shakespeare]

2- Është shumë e lehtë të mposhtësh dikë, por është shumë e vështirë të fitosh dikë. [Dr Abdul Kalam]

keto jane dy thenjet qe me pelqyen me shume :cool:

ja edhe disa thenje tjera qe me pelqyen

Sinqeritet është të kesh qiellin dhe të duash vetëm një yll… të kesh detin e të duash vetëm një pikë uje, ta kesh boten dhe ta duash vetem nje njeri

Askush nuk është bërë i varfër, duke dhënë (Anne Frank)

(y)(y)…

U jam mirënjohës të gjithë atyre që më thanë ‘JO’, sepse falë tyre ja dola mbanë vetë! [Albert Einstein]

Kjo me pelqen me shume!..:slight_smile:

po mire !: nese nuk mbahen mend cfare ndodh ??

aahahaha…po si mbajte mend…te ecen ters per 7 vjet : ppp

Kam edhe une disa:…:smiley:

1-…Në Dashuri bëhu si Dielli,
Në Miqësi dhe Vëllazëri bëhu si Uji rrjedhës,
Në mbulimin e gabimeve bëhu si Nata,
Në Zemrime bëhu si i Vdekuri,
Ckado që të bëhesh bëhu,
Ose bëhu ashtu si dukesh
Ose duku ashtu si Je

2-Gruaja e bukur është pëlqim i syve, gruaja e mirë është pëlqim i zemrës,e para është xhevahir, e dyta thesar…

3- Kush është i zgjuar? Ai që mëson nga të gjithë. Kush është i fuqishëm? Ai që zotëron pasionet. Kush është i pasur? Ai që është i kënaqur…

4-Mashkulli dashurohet në femrën duke e shikuar, ndërsa femra dashurohet në mashkullin duke e dëgjuar…

5-Ai që të ka mësuar një ditë, mbetet përgjithmonë babai yt…