73 tifoz të vdekur në kampionatin egjiptian

Ndeshja ne kampionatin egjiptian ne mes te Al Masri dhe Al Ahli nuk dukej ndeshje futbolli por nje arene lufte te papar ne mes te tifozve te te dyja skuadrave egjiptiane.

Flitet për së paku 73 persona të vdekur pas një përleshje shumë të ashpër ndërmjet tifozëve të futbollit në qytetin e Egjiptit, Port Said, raportuan mediat egjiptiane.
Vdekjën këta persona e gjetën pas përleshjes së tifozëve të skuadrave rivale Al Masri dhe Al Ahli
Në mesin e të vdekurve ka edhe oficer të policisë sepse nga masa e madhe e njerëve dhe policëve më nuk dihej se kush qëllonte në policë e kush në shikues.
Raportet më të zgjëruara nga kjo ngjarje e trishtueshme në futbollin e këtij shteti do të tregohen më vonë.

Video:

//youtu.be/uKKmsFsszPU

//youtu.be/SukWGxb6Q88

//youtu.be/syle-fHQx8M

Ky ishte tamam nje atentat!

edhe video e 4-t pasi qe nuk e zuri ne postin e pare

//youtu.be/bOSjge5v2go

ska ku te shkoje me keq … te bejne keshtu per futboll …