A duhet të merremi me Joga?

Ka ndonjë nga forumi që ka praktikuar këtë lloj “trajtimi” për trupin?

Cilat janë ftutat apo të mirat që yoga sjell për trupin. Mund te konsiderohet Fitness apo është diçka tjeter!!

Pres ndonje ide!

Eshte Fitnes per mendjen :slight_smile:

Ndihmone ne hapjen e Chakrave (7 vende ku trupi mbledh energji shpirterore do thoja une), metode shume e praktikuar ne Indi, Tibet dhe vende te tjera aziatike.

7 chakrat bejne te mundur hapjen e syrit te 3 (third eyes) por kjo i perket nje teme tjeter!

Me pake fjale Yoga nese din ta praktikosh te relakson trurin te largon stresin, lodhjen mendore dhe fizike, nuk do ju bente keq pak Yoga. :slight_smile:

se kam provuar as1her, por me duket qe ja vlen!

Definitivisht! Po

Eshte ndare nga jeta ne moshen 95 vjeçare maestro i Yoga, guru Iyengar!

Iyengar ka dhene nje kontribut te madh ne pozicionet e yoga. Autor i 14 librave te perkthyera 17 gjuhe te huaja.