A jeni te kënaqur me koncertin qe u organizunë Rogove

A jeni te kënaqur me koncertin qe u organizua nga Common Aim me dt 27.11.2014-Rogove per nder te festes se flamurit,ky ishte koncerti i pare i organizuar nga OJQ-ja Common Aim keshtu qe kemi vendosur te bejme nje sondazh se a ju ka pelqyer koncerti po apo jo,kjo do te na ndihmonte shume se nga ky sondazh e kuptojm se sa jeni te kenaqur ju me punen tone.

mund te na sqarosh pak me teper se per cfare behet fjale?

Valdrin Common Aim eshte nje OJQ e formuar ne vitin e kaluar per ne ishte koncerti i pare qe e organizuam per nder te festes se flamurit ne kuader te OJQ-se tone e mund ti ndiqni edhe videot ne you tube duke shkruar Common Aim dhe do ti shihni videot qe jan pergatitur nga anetaret tone te OJQ-se.

Mund te publikosh ndonje video… jo te gjithe kan mundeshim ta shohin!

nuk mundem se per arsye se nuk di si ta perdori kete forum lirenti.com po ju mund te hini ne you tube dhe ta shenoni common aim dhe do ti shihni te gjitha aktivitetet tona.