A ju duket i drejtë vendimi për shtyerjen e regjistrimit të popullsisë në Shqipëri?

A ju duket i drejtë vendimi për shtyerjen e regjistrimit të popullsisë në Shqipëri?

Nuk ja kam iden fare :wink:

Absolutisht kunder…Jemi shume mbrapa, regjistrimi i popullsise duhej te ishte kryer tashme…

Mbase per shkak te keti ligji qe dhe shum te rinj kan dal kunder

Po i kuptoj mire keto gjera por mendoj se popullsia duhet te jete e rigjistruar.