Abetare - Alfabeti shqip

Dhe pse tashme Alfabeti duhet mësuar dhe te rriturve, por po e hap ketë teme tek fëmijët! :slight_smile:

Rastesisht gjeta këto shkronja (alfabetin shqip) dhe kush do mund ti printoj qe ti kete per femijen e vet.