Acesori seksi qe ngre nervat Apple-it

Quhet iGasm, kushton rreth 30 sterlina dhe eshte nje loje seksi qe - shkruan News of The World - lidhur me iPod jep “Vibrime” grave sipas ritemit te muzikes. Por kjo ka nxehur te zotit e Apple shtojn britaniket,per shkak se locandina eshte shume e ngjashme me ate te lexuesti me te perhapur ne bote.

kjo eshte rruga e pavaresie se grave.

shiko kur te dalin hit ato kenget qe perdoren per ritmin e ketyre aparateve