Adobe Photoshop CC 2015 Portable 16.1

Versioni i fundit i Adobe Photoshop CC 2015 16.1 x86/x64 Portable! Vetem shkarkojeni dhe hapeni programin per te vazhduar punen! Nuk ka nevoje per instalim!!

https://www.solidfiles.com/d/7ff0a14c52/

Per ta shkarkuar direkt, kliko si ne foto!

Të falenderoj pëe programin.E shkarkova programin sipas udhëzimit tuaj e kur doja ta hapja fillonte instalimin(që nuk duhej instaluar po hapej direkt).Ka mundësi ndonjë skjarim se edhe unë munt të kemë vepruar gabim në ndonjë moment.

Fiks per mua , (y)

flm vaaldr1n

@jomina

me ate qe postoj vaaldr1n mund te besh portable qe do psh. 32bit ose 64bit ose qe te dyja bashke
pasi ta "instalosh’ ben copy ose rar ate folder & ne kete menyre ke portable
pastaj kete mund ta perdoresh kudo thjesht duke bere extraxt & run

Ju falenderoj për ndihmën.

ashtu sic tha TraHaNa eshte!

Kam harruar ta cek ne teme kete gje! Nuk instalohet, thjesht depaketon skedaret e duhur per Photoshop 32 apo 64 bit! Une e perdori vete dhe funksionon shume mire!