AirPods 2 mund të lansohen më 29 Mars

Apple pritet të organizoj një ngjarje në fund të marsit dhe një nga pajisjet që mund të prezantohet është AirPod të gjeneratës së dytë.

Ndërsa gjithçka është ende në fazën e zhurmës, Applesfera raporton që burimet në zinxhirin e furnizimit morën një dokument duke vënë në dukje se AirPods fillestare do të ndërpriten në mars.

Faqja e internetit spekulon se kjo është për shkak se AirPods 2 mund të lansohet këtë muaj, ndoshta për të dalë në shitje vetëm disa ditë pas ngjarjes së zbulimit.

Ndërkohë që Apple ka mbetur krejtësisht e heshtur në çdo gjë që ka të bëjë me AirPod-ët e ri, @OnLeaks zbuluan në shkurt se “AirPods të ri me ngjyra të reja” priten këtë vjeshtë, ndoshta së bashku me gjeneratën e iPhone 2019.

Nga ana tjetër, ajo që Apple mund të prezantojë në ngjarjen e marsit është një pajisje të re të ngarkimit pa tel për AirPods që do të mbështeste gjithashtu modelin e gjeneratës së parë.

Deri në këtë pikë, shumë pak dihet për ngjarjen e Apple në mars, por fabrika e thashethemeve spekulon se kompania mund të shfaq edhe një iPhone SE të gjeneratës së dytë.