Aksionet me te mira te 2008 ne Futboll

[b]Pershendetje

Ne Kete Video mund te shihni driblimet aksionet si dhe passimet me te mira te vitit 2008. [/b]https://www.youtube.com/watch?v=rrv8piOe3fA