Alienet midis nesh, dosjet sekrete. Italia1: Mister

Titulli origjinal:" Gli Alieni Fra Noi I Dossier Segreti" i trasmetuar nga Italia 1 ne emisionin Mister, perballet me realitetin UFO. Nje gazetare shkon ne Londer duke eksploruar akrivat sekrete te shtetit mbi Ufot (Unidentified Flying Object)

Dokumentat jane trondetese dhe imazhet po ashtu, me poshte mund te gjeni filmimet dhe mundesine per ta shkarkuar ne file torrent.

Video Nr 1:

//youtu.be/zMjCYYa16wI

Video Nr 2:

//youtu.be/Uf2ri2PrklI

Shkarkoni ketu te gjithe Emisionin ne file torrent:

https://tinyurl.com/ufo-alieni-shqip

reno faleminderit per dokumetarin:ok: