Angry Birds vijne ne Facebook

Pas pritjes se gjate, tani fansat e Zogjeve te Zemeruar mund ti gjuajne derrat e vegjel jeshil me ta. Pagesa eshte pershpejtimi i lojes.

Disa muaj me vone pas Google +, edhe Facebook leshoi ne funksion lojen e shumkerkuar “Angry Birds”. Loja numeron 130 Milion perdorues per cdo dite ne platformat iOS, Android, PC dhe Mac dhe tani se fundmi edhe ne rrjetet Socjale. Ne Facebook piket e fituara mund ti krahasoni me shoket tuaj.

Loja ne Facebook eshte pa pagese. Nje qira prej 1$ (Dollar) kushton atehere kur perdoruesi don te perdore funksione speciale, te cilat mund ta pershpejtojne lojen apo i japin mundesi zogjve te zemeruar te arrijne ne nje pike me te larte gjuajtjeje. Keto “Power-ups” shfaqen ne shiritin e lartem te lojes dhe mundesojne dridhjen e tokes ose mund ti huazojne Zogjve te Zemeruar me shum fuqi per te goditur. Versioni i lojes Angry Birds per Facebook eshte realizuar me Adobe Flash Player 11./Lirenti.com

Nuk me ka pelqyer asnjeher kjo loja! Se kuptoj ku e gjeti gjithe kete suksese!

Po e provoja ta luaja ketu Angry Birds, por nuk po me ngjit!