Anonymous-OS (LiveCD)

Anonymous Hackers released their own Operating System with name “Anonymous-OS”, is Live is an ubuntu-based distribution and created under Ubuntu 11.10 and uses Mate desktop. You can create the LiveUSB with Unetbootin.

Pre-installed apps on Anonymous-OS:

 • ParolaPass Password Generator
 • Find Host IP
 • Anonymous HOIC
 • Ddosim
 • Pyloris
 • Slowloris
 • TorsHammer
 • Sqlmap
 • Havij
 • Sql Poison
 • Admin Finder
 • John the Ripper
 • Hash Identifier
 • Tor
 • XChat IRC
 • Pidgin
 • Vidalia
 • Polipo
 • JonDo
 • i2p
 • Wireshark
 • Zenmap
  …and more

shakarko: https://anonymous-os.tumblr.com/

//youtu.be/DTymQGwdJfA

thone qe eshte FAKE, por ja vlen per ta testuar

https://news.softpedia.com/news/Anonymous-OS-Live-CD-Based-on-Ubuntu-is-Fake-258700.shtml

Anonymous Group announces on twitter that the “Anonymous-OS Live CD” is FAKE and wrapped in Trojans!!!

Nuk besoj te jet e vertet .

dakort me ty dhe une
si BT s’eshte por ato ddos tools i ka 1-sh
per user qe thjesht & shpejt do te beje dem

Ata thjesht kan krijuar nje Veshje Themes per kete , sa per ddos ka plot sa te dush dhe per windows . Sa per ato te tjerat jan kot nuk funksionojn

Per te apasionuarit e ketij sporti mund te shkarkojne BackTrack, eshte diskutuar disa here dhe ketu ne forum.

dhe un e degjova kete njoftim!

E kam then une ,jo , e themi te gjithe linux eshte nji shell qe mundet ta manipulosh si te duash ndryshe nga windows ,varet sa di te punosh ne te ,varet live apo installer https://www.backtrack-linux.org/backtrack/backtrack-5-r2-released/ ky i mbulon te gjithe linuxet qe kam provuar per momentin