Aplikacioni i uTorrent beta vjen ne Android

Te apasionuarit pas shkarkimeve me Torrent ne desktopet e tyre, tani mund t`i bejne shkarkimet direkt edhe nga Smartphone-i i tyre me Android. uTorrent ka lansuar aplikacionin e vet per Android per te gjith Smartphone-t te cilet kane Android 2.1 ose me te ri te instaluar. Aplikacioni aktualisht eshte falas, me mbeshtetje per RSS, ngarkim dhe shkarkim plotesisht i personalizueshem dhe mundesine per te luajtur loja ndersa prisni per filet tuaja. Per momentin nuk ka nje kufi te madhesise se fileve, pra ju mund te shkarkoni aq shume sa te deshironi apo te keni kapacitet ne pajisjet tuaja Android.

Edhe per android , qenka mir