Apple prezanton MacBook të rinjë me ekran 12" Retina (foto)

Apple sot ne ngjarjen e mbajtur per oren e saj te mençur, Apple Watch, ka prezantuar edhe disa MacBook te rinje me diagonale te ekranit 12" dhe kualitetin Retina. Keto MacBook jane me te hollet ne bote dhe çmimi i tyre fillon tek $1,299. Ne treg do te dalin me daten 10 Prill.

Shume fantastik ky MacBook i ri! Ne fakt hollesia ka kushtuar pak performance, por shume cool :slight_smile:

Ja edhe disa foto te tjera!

Masterpiece me plot kuptimin e fjales!