Apple Watch do të dalë shitje në muajin Prill

CEO i Apple, Tim Cook sapo e ka konfirmuar lajmin, se ora e mençur (Apple Watch) do te filloje shitjen ne muajin Prill te ketij viti. Cook e beri publik lajmin per shitjen e ores gjate takimit te kompanise me investitoret, ku u publikuan edhe te ardhurat e kompanise per çerekun e vitit, duke cekur ketu shitjet masive te iPhone dhe rritje gjigande ne Kine.

nuk e di pse, po nuk me duket nje produkt praktik watch phone…megjithate te shohim nje here rezultatet e shitjeve, edhe pse mendoj se do blihet me shume nga emri se sa nga perdorimi…