Arlinda Zeka përjashtohet nga shkolla për shkak te shamis

//youtu.be/zJpHCd1_OGs

Selamu Alejkum
Kjo eshte nje krim,e krimi duhet denuar.Te largosh nje nxenese nga bankat shkollore,ngase ajo respekton ligjin e Allahut??? I pengon keti drejtori,ngase kjo moter eshte e moralshme? A nuk i pengojn cato nxenese,te cilat kan humb moralin,dhe shkojn ne shkoll gati gjysem te xhveshura?
Kjo eshte diskriminim fetar,nuk e di se ky drejtor ciles fe i takon.Po ketu duhet te reagojn qytetaret,duhet te reagojn imamet,dhe kesaj motre ti lejohet kthimi ne bankat shkollore.Dhe shum motrave te tjera,ngase ky nuk eshte rast i vetem!
Une jam nga Tetova,dhe kemi pas rastin e njejt ne Tetov.Por drejtori i asaj shkolle u largua nga puna,dhe ajo moter filloj mesimin ne shkoll.Kjo duhet te ndodh edhe me kete drejtor.
Selamu Alejkum