Arti i lapsave

Ja se cfare veprash mund te beje njeriu me lapsa :slight_smile:

Waa, fantastike

shum te bukura do ta nis dhe une nje :smiley:

Ne fillim kur e pash mu duken si fishek armesh.

Por shume bukur i kane bere :smiley:

shume te bukura :stuck_out_tongue:

Shume te bukra,me te vertet qekan fantastike fare.

kushedi sa ka ndenjur per ti ber ato