Astronautët 16 herë hyjnë në vitin 2011


[LEFT]

Astronautët e Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor kanë hyrë 16 herë në vitin 2011.
Për shkak të kalimit të kufijve kohorë midis dy vjetëve, ekuipazhi ka dalë 15 herë nga viti 2010.
Sipas informatave të Qendrës për kontrollin e fluturimeve në Moskë, Stacioni Hapësinor për herë të parë ka “fluturuar” në vitin 2011 të premten në ora 14 sipas kohës lokale të Moskës, ndërsa për herë të fundit e ka bërë këtë afërsisht në zonën e njëjtë më 1 janar në orën 13 sipas kohës lokale të Moskës.
Të kujtojmë, në Stacion gjendet ekuipazhi ndërkombëtar, i cili përbëhet nga dy amerikanë, tre rusë dhe një italian.

[/LEFT]

:D:D sa her qe kan hyre ne 2011-ten e kan qu kani got :D:D