Aurela Gace - Jepi Volum, Boom Boom Boom

Pas suksesit me Tranzit, Aurela kthehet me Boom Boom Boom

[video=youtube_share;Dv32kp5bSf4]https://youtu.be/Dv32kp5bSf4[/video]

Shkarko MP3

Bukur e ka bere dhe kete kenge te radhes :slight_smile: