Aurora Lirenti.com

Ja ku e keni :slight_smile:

Shenim nga ReniX
Per ta ven ne sfond ne pc tuaj, Set as desktop background, apo Save image as… per ta shpetuar ne pc

Cfare eshte kjo se spo e kuptoj? se paska dhe pasword su hapka,na e jep paswordin ne qoftese e ke.

Sfondi i Pc-se time :smiley: ta kam derguar kur te formova paketen e rankeve :slight_smile: ske pse e ve me aq passworde.

kushdo mund ta shkarkoj dhe ta perdori si sfond ne kompjter!

Ngjyrat i paska vertet te bukura. :slight_smile:

Shume e bukur flm,ajo lirenti.com qeka bere shume bukur.

Un e bere per ne PC time se duhet me i ba me pass :slight_smile:

Renii sjam amater mos me dit me qit ne dp ose me save as. po po tham a mundesh mem ndihmu si me kriju gjama naj tuto :slight_smile:

Mesazhin e kam shkruajtur per te gjithe anetaret e tjere! Ka nga ata qe nuk e dine akoma.