Azhornimi i Ubuntu ne versionin me te Fundit

Ubuntu Update

Ne kete teme do te jepen udhezime mbi azhornimin e sistemit Ubuntu sa here qe leshohet nje version i ri i sistemit operativ.

Azhornimi ne Ubuntu 9.04

Network Upgrade per Ubuntu Desktops

Mund te azhornoni ne rrjet duke ndjekur kete proçedure:

  1. Start System/Administration/Update Manager
  2. Klikoni Check button per azhornimet e reja ditore
  3. Nqs nuk ka zhornime ditore per te instaluar, klikoni perseri Check
  4. Nje mesazhe do ju shfaqet dhe do ju informoj mbi leshimin e versionit te ri, si ne figure:

  1. Kliko Upgrade.
  2. Me pas ndiqni udhezimet e dhena

Azhornimi Ubuntu ne versionin 10.04 (LTS)

Upgrade nga 9.10 në 10.04 LTS

Network Upgrade

  • Klikoni mbi ikonen e azhornimit per te mare te rejat e fundit.
  • Nqs nuk ka me asgje per te instaluar klikoni perseri mbi butonin Check.
  • Do ju shfaqet nje mesazh ku thuet per verisionin e ri si ne figure:

  • Kliko Upgrade dhe vazhdo me proçeduren si ne figure:

Upgrade nga version me i vjeter:
Shtypni Alt-F2 dhe shkruani update-manager --devel-release
Vazhdoni me proçeduren e azhornimit.

Ubuntu 10.10 eshte i disponueshem per shkarkim!

eshte nje version akoma dhe me i shpejte nga te gjithe sistemet operative!

se shpejti guida e instalimit hap pas hapi!

Azhornimi Ubuntu ne versionin 12.04 (LTS)

Sot eshte leshuar versioni final per Ubuntu 12.04 - Si perher azhornimi eshte shume i thjeshte! Instaloni update-t e fundit dhe siper do ju shfaqet qe eshte leshuar nje version i ri! Klikoni Upgrade

Nese jeni i ri ne Linux, mund te shkarkoni nje kopje falas te Ubuntu: https://www.ubuntu.com/download/desktop