Bebja pijanece – VIDEO

Një trajler të shkurter nga filmi “Las Plamas” të regjisorit suedez Johan Niholm, ku ai bën një paralele interesante të sjelljes të një moshuari pijanec dhe një bebjeje…

//youtu.be/cds7lSHawAw

HEhehe i bukur