Bëhu edhe ti VIP sot!

Bëhu edhe ti VIP sot dhe mbështet punën tonë dhe të japim extras me vlerë të madhe vetëm me 5 euro në muaj!

Hapesire per Shkarkim me LLOGARI PREMIUM - DIREKT LINK

Do të keni këto extras:

[b]1. Kategori të vecanta për VIP dhe me Imazh ne Avatar.

 1. Kërkim të veçantë.

 2. Forum status të veçantë.

 3. Shikoni forumin kur gjithë të tjerët nuk mund ta shohin on-line.

 4. 100.000 pikë për dyqanin e forumit tonë dhe 1000 pike çdo muaj.

 5. 20% ne dyqanin dhe shërbimet tona.

 6. Avatars më të mëdhenj.

 7. Hyrje në kazinon e forumit.

 8. Pjesëmarrje në llotari.

 9. Privilegje extra në galerinë e forumit (në kategorinë tënde etj.)

 10. Support më të mirë dhe të veçantë.

 11. Album per fotografit tuaja.

 12. Webmail me e-mail tëndin tek @lirenti.com

 13. Dhe shume të tjera…[/b]

[b]Vizito faqen e Llogarise[/b]