Berry sërish shtatzënë?

Aktorja Halle Berry, siç raporton revista amerikane “Live & Style”, është shtatzënë me fëmijën e saj të dytë.
Fituesja e çmimit Oskar i dha jetë vajzës së parë, Nahla, në vitin 2008, dhe tash pret edhe fëmijën e dytë me të dashurin e saj Gabriel Aubry.

“Halle është gëzuar së tepërmi. Herën e parë, ajo u mundua aq shumë për të mbetur shtatzënë dhe mbase i është nënshtruar fertilizimit ‘in vitro’. Këtë herë, foshnja është nisur me anë të pllenimit artificial”, ka thënë burimi.

woowowowowo si qenka kjo :smiley: po paska vajtur me lop :smiley: