Besoni se ekziston ferri (degjoni video me zera nga Ferri) ?

Besoni se ekziston ferri???

[b]Në këtë material videomesazhi bëhet fjalë për vëndin se ku ndodhet “FERRI” ose liqeni i zjarrtë, ku përfundimisht shpirtërat përfundojnë aty në fund të gjykimit përfundimtar.

Por unë mendoj se këto zëra ulërimash të kallin datën me të vërtetë kur e dëgjon dhe kupton se pse dhe se si kanë arritur ata aty, dmth që ka një më të madh në Univers? Perendia është!!!

Gjykoni vetë njerës te pasiguruar!!! Ndërkohë shumë skeptikë thonë që janë zëra të montura dhë të realizuara në studio profesionale, gjithsesi bëhet fjalë për vitet 1970 afërsisht ky material.

Në fakt në Bibël thuhet se Jezusi ndenji në zemër të tokës për tre ditë, ku u predikoi frymërave të këqinj të cilët mendoj se jane Engjëjt e rënë (Frymerat dhe Demonet) në Zanafillën 6:4, ku dhe ferri dhe parajsa ndaheshin nga një humnerë e pakalueshme.

Une e besoj mesazhin e kësaj video pamvaresisht skeptikeve për mënyrën e thithjes së këtyre zërave në brëndësi të tokës dhe se si e kanë arritur këta një gjë të tillë.

Degjojeni vete[/b]

mbase te gjithe keto nuk jane imagjinata por kane nje pike referimi…

Vota ime shkoj per “Ndoshta”

[quote=ReniX";p="6854]mbase te gjithe keto nuk jane imagjinata por kane nje pike referimi…

Vota ime shkoj per “Ndoshta”[/quote]

Pavaresisht nga videoja, edhe sikur videoja te mos jete e vertete Ferri ekziston 100% :!:

E verteta eshte se ferri duam apo nuk duam, ekziston. Problemi qendron tek njeriu qe e ka te veshtire te pranoje.

Gjithsesi, i jepet mudesia gjithsecilit te mendoje. Mendojeni.

ns

per mua ekziston

JO :wink:

Varet si e konceptojme ne egzistencen e ferrit, ne fakt egziston nje ferr qe eshte vete jeta kur te behet ferr, per shkak te ndonje problemi te caktuar.Kot nuk themi shpesh, mu be jeta ferr :stuck_out_tongue:

ska video te ky linku