Biblioteka Dixhitale ne Klagenfurt te Austrise (Video)

Me daten 2 Korrik ka filluar projekti i Pingeb.org (Projekt Ingeborg) per te mundesuar Bibliotheken Digitale ne qytetin e Klagenfurtit ne Austri. Ne te gjith qytetin tani jane shperndare mbi 70 stickers (ngjites) me NFC-Tags (etiketa) dhe QR-CODES qe i mundesojne keshtu qytetit Bibliotheken e pare Digitale dhe njeherish ate qe nuk e kishte deri tani. Projekti don te sjelle kenaqesi ne Literature dhe te ofroje keshtu mundesine ne oferten e madhe te librave elektronik falas (E-Books) nga burimet Project Gutenberg.

//youtu.be/cDUaD7Lgw84

Nje inisjative mjaft e mire! Suksese!