Biel tall ushqimin që ha Justin

Jessica Biel është e vendosur të ndryshojë vetitë ushqyese të të dashurit të saj Justin Timberlake.
27-vjeçarja, e cila është në lidhje me krijuesin e hitit “SexyBack” për rreth dy vite, është e obsesionuar me ushqimin e shëndetshëm dhe dëshiron që edhe Justin të kontrollojë ushqimin e tij.

“Jessica gjithmonë zgjedh ushqime të shëndetshme në meny dhe nëse Justin porosit desert ose djathë, ajo e ngacmon. Ajo vetëm bën shaka, por jam i sigurt se kjo mund të të zemërojë nëse ndodh gjithë kohën”, ka thënë burimi.