Bjordi pro martesave të homoseksualëve

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka premtuar legalizimin e martesave të çifteve të të njëjtës gjini, ndërkohë që finalisti i edicionit të dytë të “Big Brother Albania”, Bjordi Mezini, është pro këtyre martesave.

I pyetur nga “Panorama Plus” për legalizimin e martesave të çifteve të të njëjtës gjini, Bjordi është përgjigjur “pse jo”, por nuk e ka cilësuar si diçka urgjente për Shqipërinë.

Megjithatë, ai mendon se këto martesa si një thyerje tabuje do e afronin Shqipërinë me vendet e Bashkimit Evropian.

OH more BJORDI … te keqen nena mos je edhe ti njeri nga ata te shkret … … kur e gjithe bota eshte mbushur nga femra te bukura ti dhe disa te tjere parapelqeni martesen me te njejten gjini …po simbas te gjitha gjasave ty te pelqeka vellau i Adeles … :p:p:p:p