Bora e Pare

ne oborrin tone
ka shume gjalleri
jane mbledhur sot
sa shume femije
femijet i gezohen
bores se pare
luajne me topa bore
hiq pa ndale
Loriku Leureta Leona Vali
sa mire dorolecin po ja fillonin
ata ndertojne nje dordolec
ne vend te hundes i vune spec
vrapon Rea me shpejesi
ja dhe shallin tha -se u merdhi
dea ia jep kapelen e vet
o sa shkelqen ky dordolec
merre fshesen vendose ne bel
te luajme bashke pa inat

shume e bukur :slight_smile:

(y) .

me pelqen :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: