Bore ne Venezia

Mirdita te gjithve.Sot ne mengjes ketu ne Venezia jemi zgjuar te mbuluar nga bora dhe niveli i ujit te detit i larte,dy fenomene qe ralle here ndodhin te dyja ne te njejten kohe,shume pamje e bukur.

Uroj te na vesh ndonje fotografi!

Reno nuk postoj dot foto nuk e di ku eshte problemi,tek (MANAXHO SKEDARET)nuk me hapet faqja.

duhet te perdoresh

www.images.lirenti.com