Boxy sjell 'Inbox by Gmail' ne Mac kompjuterin tuaj (foto)

Boxy ka lansuar nje klient jo-zyrtar per te sjelle sherbimin e ri te Google, “Inbox by Gmail” ne pajisjen Mac.

Karakteristikat e Boxy:

[ul]
[li]Dizajn kompakt dhe i thjesht
[/li][li]Perkrahje per shume llogari
[/li][li]Punon me cdo llogari Gmail ose Google Apps per pune (pas aktivizimit falas nepermjet aplikacionit mobil)
[/li][li]Lajmerimet “push” ne OS X
[/li][li]Ikone ne dock
[/li][li] Ikone edhe ne menu, ngjyra blu kur keni nje e-mail te re
[/li][li]OS X shortcuts support, like Cmd+N to compose new messages or Cmd+F to search
[/li][li]Drafts sync - Filloni te shkruani ne Boxy dhe perfundojeni e-mail-in tuaj ne web apo mobil
[/li][li]I sigurt, madhesi te vogel te mb, perkrahe teknologjine Retina dhe sistemin El Capitan
[/li][li]Azhurnime te rregullta falas
[/li][/ul]

Vini re: Boxy nuk perkrahe “offline mode” per momentin!

Ju mund ta blini ate nga Mac App Store per 4,99$

Qenka shume i ngjashem me Inbox by Gmail, ja vlen ato 5$? :slight_smile:

pikerisht ate pune ben ky Boxy! Apo nuk e kam shkruajtur mire? :smiley:

Per pyetjen: Nuk e kam blere dhe nuk do ta bej… Vetem nese vjen falas! :smiley: