Britney Spears qethet QEROSE (foto)

Fotoja e Spears pas nje nate ne klinik.
Futet ne nje qender riabilitimi ne Antigua, pas 48 oreve le kliniken dhe gjentet ne nje dyqan pirceing e qethur qerose:
foto:

sot ndodhi kjo eee… kaq e pati edhe kjo me shnet rrodhi motra ahahah uaa tashi sa doli dhe ke lajmett ccncnn

te shpejt…

kjo ka pas qene shembull per adoleshentet… :oops:

ca behet po ta mbash gjithate zjarr perbrenda deri ne ate moshe :slight_smile:

:roll:

Pp jo mo, cfare zjarri mos flisni kot, ajo eshte shume e zgjuar.

Pas femijeve qe beri per te qene qendra e vemendjes duhet te bente dicka qe te dukej ekstrem,
ne menyre qe te terheqi mbi vete gjithe dritat e perqendrimit te medias.

Dardha e ka bishtin mbrapa :wink: 8)

EMAUS ate po mendoja edhe un thash me ate debilin u nda tashi kishte ngel pa dal neper revista zgjidhja mo e let rrun koken lol

o lal kot nuk thojne qe leku te ben dem…

p.s: te kisha ca dhe una sdo ishte keq hihihihi

po qethemi te gjithe qerosa :smiley:

veç lek te kemi :cry:

Ja amerika ti prish trut komplet, lumsi une qe sjam e pasur :lol: :lol: :lol:

o daje e paskeni keqkuptu me duket…ore te vijn ato leket mua se e dini si me shini pastaj qeros gjithandej…hihihihihi

Ajo ka pjerdhur fare me gjithe ate droge qe pinte.