Bukurit e natyres (Rugova)

+

#

shume eshte vend i bukur

ajo ujvara mu duk se eshte Mirusha

Po e vertet.

[b]Po i shtoj dhe une ca sepse me pelqen shume ky vend

[/b]

Shum bukur qenka

shum vend i bukur eshte, kam qene dikur heret… kur isha n`Kosove, poashtu edhe te Drini i Bardhe. Ato kthesat pak me friksojshin:$ bile thonin, qe kan psu aksidente disa autobuse atje… por keshte shum vend i bukur:)