Buzeqeshjet Sekrete te Skype

Nese jeni nje perdorues i rregullt i Skype, mendoj se keto buzeqeshje (smiles) sekrete do ju argetojn!

Nese keni te tjera, ndajini ato me anetaret e forumit!

E perdor skype, por vetem per te folur s’nuk chat fare

Mbase do te bjere dhe rasti te dergosh ndonje ikon :slight_smile:

edhe un si Arjoli :slight_smile:

Faleminderit per kto!