Cdo ti dhuroni personit te zemres kete Valentin?

Vetem mos thoni qe se kam vendosur akoma :slight_smile:

Nje lule! :lol: :lol: :lol: :lol:

Surprize

Montimi i vidios eshte bere
Vetëm Për Komshijen

//youtu.be/https://www.youtube.com/watch?v=T4X9HqsWgfk

//youtu.be/https://www.youtube.com/watch?v=qsB4C5C0NRI

:zemer: :zemer: :zemer: :zemer: :zemer: :zemer: :zemer:

:lule:

mendoj se po ta shkruaja ketu do ta lexonte,surprize…
pas festes do ta shkruaj se cfare i kam dhuruar.
gezuar te gjitheve

Une veç dashuri do ti dhuroj :dashuria: :smiley: ( nuk do harxhohem shume :lol: )

Varet Mima, se po i dhurove shume dashuri, te dridhen leqet e kembeve! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jashte teme

Sna tha ndonje cfar i dhuroi ose cfar mori :smiley: :smiley:

ate qe i kom dhuruar per dite (DASHURI)
dhe po ate qe kam marre per dite (DASHURI)