Celulare Spia - Pergjues

e instaloje kete program qe eshte shum i leverdishem , por me pak shpenzime,

Anon, shkruaj me mire fjale dhe link, sesa roman pa kuptim! Flm

s’e kuptova temen une…?

flet per nje aplikacion qe nuk lejon celularin te pergjohet nga policia, gjona koti kupton!

ateher cuna mesa shikoje e keni me te lehte te paragjykoni se sa te mendoni se cfare dote thote kjo tem , dhe me sa shikoje jeni qe te tre gabim , per te ju shpjegua
memire temen , e kam postuar siper ,
ajde klm