Çfarë është dhe për çfarë shërben eMule?

eMule është një program file sharing (për përbashësinë e file-eve) për këmbimin e filmave, programeve, lojrave e gjërave te ngjashme të PC. Përdoret në Evropë nga një numër i madh i këmbyesëve të programeve, filmave, muzikës, lojrave.

Funksionimi
Konfigurimi Optimal
WLAN - Router
eMule>Mundësi>Lidhja : Portat TCP-UDP.
eMule>Mundësi>Lidhja : Portat TCP-UDP.

  • Procedura: Port Forwarding:

Hapni një faqe të re browseri (shfletues interneti) dhe te adresa shtypni 192.268.1.1 (Adresa IP i routerit). Pasi vendosët nofkën (username) dhe fjalkalimin (password), shkoni te Advanced Setup, pastaj NAT : shkoni te Virtual Server: te Lokal IP Address çoni adresen tuaj private të kompiuterit; te Start Port Number çoni 44556; te End Port çoni 44557; dhe në fund Ruaj (Save).
Hapni eMule > Mundësi > Lidhja: Te porta TCP çoni 44556; te porta UDP çoni 44557.

Projekti, nga ku dhe mund te shkarkohet : https://www.emule-project.net/