Çfare eshte nje Browser (Shfletues)

Pothuajse te gjithë personat qe vihen ne kontakt me kompjuterin dhe Internetin, përdorin nje browser. Mbase pyetja mund te jete shume banale duke qene se e përdorin dite per dite nje program te tille, por nga 50 te intervistuarit shume pak dinin te jepnin përkufizimin e sakte se çfare ishte nje browser!

Shikoni Videon intervistën e bere ne Times Square ne New York

//youtu.be/o4MwTvtyrUQ

Po per ju çfare eshte nje Browser (shfletues)?

hahahahahahaha! Sa e madhe kjo! :smiley:

Po pra, çfare eshte nje Browser (shfletues) per neve :stuck_out_tongue:

Nje browser eshte Google search engine :stuck_out_tongue:

na berri te ndjejme mire kjo video :slight_smile:

e verteta eshte qe shume gjera mbase i dime ose i kuptojme por e kemi shume veshtire ti shprehim ose ti sqarojme tek te tjeret

1 mesuesi im thoshte “e ke kuptuar plotesisht temem vetem kur mund ta percjellesh plotesisht tek te tjeret”

si mund ti shpegosh 1 personi qe ska ide nga bota e www cfare eshte Browser (shfletues) ?

do te doja disa sqarime

shume e vertete kjo qe ke shkruajtur ti dhe ashtu me thoshte edhe mua mesuesi dikur!

Personalisht, shpesh me ndodh te flas me te aferm apo shoqeri ne lidhje me IT dhe kur filloja tu a spjegoj, ata rrine duke me shikuar :expressionless: dhe pastaj i them shkurt eshte me e mire kjo se ajo dhe pike se e shoh qe nuk ia kane idene per cfare po flas dhe kjo i bie sikur po flas me ego per veten time dhe ato behen naiv automatikisht nga mosdija dhe mos te paturit ide se per cfare e kam fjalen une.