Cfare i terheq meshkujt tek femrat

Përgatitje të gjata përpara pasqyrës dhe orë të tëra duke menduar se çfarë do të thonë. Kjo i ka ndodhur pothuajse çdo vajze përpara një takimi me një djalë interesant.
Megjithatë, sipas doktorit Paul Dobransky, psikolog dhe ekspert i marrëdhënieve njerëzore në Universitetin e Harvardit, komunikimi nuk është aspak i rëndësishëm në përballjen e parë me një mashkull.
Sipas tij, në pesë minutat e para të një takimi, një mashkull nuk arrin të mendojë për asgjë tjetër përveçse paraqitjen fizike, ndërsa “sex-apeal” është jashtëzakonisht i fuqishëm.
Pas këtij impakti, përzgjedhja më pas bëhet selektive. Sipas stuadimit të tij, midis tipareve “dytësore” të çmuara më shumë tek një femër janë e qeshura e saj, stili i veshjes apo sensi i humorit.
Studimi i tij nxorri në dritë edhe disa të dhëna të tjera të pabesueshme, si fakti që flokët luajnë një rol kryesor në tërheqjen seksuale të meshkujve.
Kështu, shumica e tyre janë shprehur se volume dhe shkëlqimi i flokëve luajnë një rol thelbësor në vlerësimin që krijon impakti fillestar.

Po po budalliqe

:roll::dashuria::wink:

hahahahah qe d.m.th meshkujt nuk shohin asnje tipar karakteri tek femrat…por synojne ate fizik…une i urrej meshkujt e till…qe nuk e fshehin dot qe jane femnist…nuk i duroj dot…qe ne c’do 3 fjale flasin per fizikun e saj…

meshkujt nuk e dine…se vete femra,shpirti i saj vlen shume…dhe te depertosh aty…eshte arritje e madhe…

ka shume gjera qe i terhjekin:fle:

haha, paj tash kryesoret dihen :stuck_out_tongue: po edhe Sinqeriteti, mirebesimi, sjellja, karakteri etj… Edhe kto lujn 1 rol t’rendsishem (:

hahhahahaha dihet…fizikun :P…por jo te gjitheve kuptohet…ka edhe nga ata qe adhurojne njeriun shpirtin e saj…

…pa hezitim …shpirti i bukur…ai zbukuron gjithcka…jo vetem pamjen fizike…por gjithcka rreth saj…

te githa sa fliten, por qe kapaku i vihet ne darke !!!

jane ca gjera :stuck_out_tongue:

sidomos llafet :stuck_out_tongue: