Çfarë ore e përdorni më shumë Internetin?

Ne cilen pjes te dites qendroni me gjate ne Internet? Nuk po e hap si sondazh pasi periudhat mund te jene te ndryshme si dhe pergjigjet! Paradite, mbasdite, ne oren 9, ne oren 12 etj! Mund dhe te thoni pse ate orar!

Diskutim te kendshem!

kam orar te pa percaktuar por ne pergjithesi nja 5 min sa vi nga shkolla , gjat mesimeve (per tu clodhur :roll: :stuck_out_tongue: ) dhe pasi i mbaroj !

Ne mbremje zakonisht

Ja si tani 9-11 te mbremjes…se gjate dites nuk kam kohe

3 her n’dit para buke!

Keto kohet e fundit ne oren 1 tnates