Cfare personaliteti jeni ne baze te grupit te gjakut

Stefi Tola

Japonezet jane shume te dhene per tipologjine e gjakut. Jane dhjetra manuale qe sjellin profilin e karakterit te njerzeve ne baze te grupit te gjakut qe i perkasin.

Grupi A: Te rezervuar e te embel, shume te ndjeshem ne gjithcka, jane manjake te perfeksionit deri ne eksagjerim. Shembull Britney Spears.

Grupi O : Jane fitimtare te lindur, sportive, kurioze, te sigurt ne vetvete. Mund te besojne ndonjehere gjithcka si fakt te kryer. shembull, Elizabeta II, Elvis Presley

Grupi B : Mendimtare te lire, sjellin shume alegri ne ambientet qe frekuentojne. Shembull, Jack Nichoson

Grupi AB : Jetojne me nje nivel jete shume te larte, jane te prirur per artin por edhe per komanduar. Shembull Mao Cedong.

Hehe! Grupi fitimtar eshte i imi!!! :punk:

genjeshtare eshte grupi im

po duhet ti ndash grupet e gjakut ne negative ose pozitive.

Erlind ajo nuk diskutohet qe cdo grup gjaku ka dhe rezus por ketu flitet per grupin jo per rezusin e grupit te gjakut. (te doli ty apo jo?)

Ehm… Une mund te jem hajdute qe te kam vjedhur grupin: se ke lindur para meje, por genjeshtare kurre!!! :smiley:

per mua pak a shume po. :smiley:

Mendimtare te lire, sjellin shume alegri ne ambientet qe frekuentojne. :smiley:

Tamam ashtu sic jam :jajaja:

Shume interesante, une nuk e di fare se fare grupi jam.

O Jam une po sme pelqeka shume ky grupi im ne baza te shkrimeve me pelqen te isha AB

Grupi O : Jane fitimtare te lindur, sportive, kurioze, te sigurt ne vetvete. Mund te besojne ndonjehere gjithcka si fakt te kryer. shembull, Elizabeta II, Elvis Presley

100% une kjo ! :slight_smile:

sa mire…qenka e vertete…une i kam ato karakteristikat e grupit tim…flm kuklla

Edhe une grupi A jam, por nga te gjitha ato qe jane me poshte asnje nuk korespodon nga ai qe jam!
Grupi A: Te rezervuar e te embel, shume te ndjeshem ne gjithcka, jane manjake te perfeksionit deri ne eksagjerim.

Dhe grupi im 0 grup i pare doli :smiley: flm

grupi im
Grupi O : Jane fitimtare te lindur, sportive, kurioze, te sigurt ne vetvete. Mund te besojne ndonjehere gjithcka si fakt te kryer. shembull, Elizabeta II, Elvis Presley
po do ishte me mire te ishte pak me e sakte… 0-pozit dhe 0-negativ…
un psh jam negativ