Chat-i është aktiv - Mbi 250 shqiptar në linjë

Pershendetje!

Ne bashkpunim me nje nga rrjetet me te medhenje te chatit shqiptar ne plataformen IRC*.Ju komunikojme se hapesira Chat eshte Aktive.
Mund te futeni ne hapesiren Chat nga Menuja siper nen emrin “CHAT”: Vendosni Pseudoniumin qe deshironi te mbani dhe klikoni “Futu ne Chat

Ne Chat ndodhen mesatarisht mbi 250 shqiptar ne linje nga e gjithe bota. Respektoni bashkefolesit dhe respektoni rregullat e chat-it.

Ju urojme Argetim te kendshem!

Bordi Drejtues

helloo !!:smiley:

Chat-i me kanalin #shqiperia rikthehet perseri online!

kur shkruan pse del [21:31:29] I shkëputur nga serveri.

Mua po me ben mire…

Nuk kerkohet ASNJE FJALEKALIM per te perdorur Chat

mua me eshte kerkuar fjalekalimi kur dhash emrin e perdoruesit!