Chat-o ne siguri me MegaChat

Ju thote gje emri Kim Doctom? Mega? Megavideo… Sipas themeluesit programet e bashkëbisedimeve ne Internet nuk jane te sigurta. Per kete ka investuar ne nje plataform shfletuesi komplet te “sigurt” ku mesazhet jane te koduar.

Shfletuesi MegaChat ka nje end-to-end encryption por dhe ketu ka shume polemika dhe pse nuk po kaloj nje detaje si funksionon.
MegaChat do te sfitoje Skype si edhe WhatsApp qe tashme po i afrohet plataformes Desktop.
Kim Doctom

po ky sikur kishte humbur gjyqet dhe kishte mbetur pa as1 lek!? :mendoj:

Shume po flitet dhe pak po veprohet edhe sot! (n)

Nuk besoj te beje ndonje “revolucion” as ky me kete sherbim…

Ky ka aq lek sa sdi çfare ti bej! Dhe biles fiton akoma nga filmat :stuck_out_tongue: ato qe humbi leket ishin qe ti vinte keq gjykatesit :stuck_out_tongue: