Cila do ishte gjëja që do i thoshit MJAFT tek Lirenti.com

Mjaft… :evil:

ktyre qe kercejne kem firma jote se na moren ment :lol:

mjaft fjetet gjum po jini me aktiv

gjithqka eshte OK nuk ka asgje qe do thosha mjaft

Mjaft Renix hahahahah

Mjaft, fotos profilit Majdit!

Dhe femrat mjaft fjeten gjume!!!

Mjaft fjetet gjume mo,behuni te gjalle,oooooooooooooo

Mjaft fjete gjume kesaj siper:P

Ti MJAFT me lodhe stop fare madje ncncncnnc

Mjaft ndejtet Zgjohuni

Mjaftttt gjumit …ahaha :cekan:

Kush thot mjaft gjumit :noo:

kjo qe ka 2 ore qe ka ren gjum :fle:

Ketij siper se nuk i mbyllet sqepi :@

Inatit!!

Mjaft kesaj gjumashes :mad:

ketij rojes qe e gdhine ketu :eek:

Mjaft kesaj zezakes :@ mbylleeee buceeennnn :@

uuuuuu me marsh te ligat e mu befsh kurban jalla :@

mbylleeeeeeeee reeeeeeeee mbylleeeeeeeeee buceeeeeeeeeeen :@