Cila është fjala që mungon?!

Duke pare se u hap loja me loj fjalesh, kjo mendoj se eshte interesante…

Shkruani nje Fjale duke hequr shkronjat persh:

S_ I_E _A

Fjala eshte SHQIPERIA


rregullat:

Minimumi i shkronjave duhet te jete 3~4 (varet nga gjatesisa fjales.)
Çdo pjesëmarrës mund te shkruaj TRE alternativa.
Pas 10 Postimeve Duhet te shtohet nje Shkronje nqs akoma nuk eshte gjetur.
Fituesi do te shkruaj Fjalen qe ai deshiron.


ai/ajo poshte meje ka nderin te hapi lojen.

Po e vazhdoj une :smiley:

L _ _ E _ T _

Gjejeni :?

ti goce ke shkrujt LIRENTI
RADHA JEME

M _ _ S _ _ _ _ _Ihajt shtrydheni menjen

:smiley: :smiley: :smiley: 8O 8O 8O

MITSUBISHI

_ O _ U _ I

_ O _ U _ I

F O R U M I

kjo besoj se eshte :smiley:

I A _ N _ A

NDONJE LLOJ NDIHME :?

:smiley: :smiley: :smiley: me duket se e gjeta une ----IMAGJINATA—
kjo eshte fjala apo jo ReniX???

Tani me takon mua te them fjalen
P_ _ _ I _ E
gjejeni tani

hmmm Po ajo eshte… 8)

pergjumesh tani, per tu menduar…
[u]
[b]

PS: Jo dy postime njeri pas tjeterit[/b][/u]

POSTIME kjo eshte Nerti? :smiley:

Emaus nuk è — postime----
Ka lidhje me stinen e veres…

E gjeta :smiley: PUSHIME :smiley:

po :frowning: :frowning: e gjete Emaus :smiley: :smiley: :smiley:

ja nje tjeter
:arrow:

R_ _ _ a _ _ _i

po kete e gjeni dot. 8O

[quote=genti23";p="4090]ja nje tjeter
:arrow:

R_ _ _ a _ _ _i

po kete e gjeni dot. 8O[/quote]
epo jep dhe ti nje ndihme te vogel,se eshte gjithe ajo fjale dhe vetem 3 shkronja dime …me ca ka lidhje??? <img src=\"{SMILIES_PATH}/icon_question.gif\" alt=\":?:\" title=\“Question\” />

[quote=carolina";p="4490][quote=“genti23”;p=“4090”:1n5atfde]ja nje tjeter
:arrow:

R_ _ _ a _ _ _i

po kete e gjeni dot. 8O[/quote]
epo jep dhe ti nje ndihme te vogel,se eshte gjithe ajo fjale dhe vetem 3 shkronja dime …me ca ka lidhje??? <img src=\"{SMILIES_PATH}/icon_question.gif\" alt=\":?:\" title=\“Question\” /> [/quote:1n5atfde]

eshte verdalle ne kete faqe, kerkoje me kujdes se do ta gjesh…

[quote=genti23";p="4517][quote=“carolina”;p=“4490”:3gttrofw][quote=“genti23”;p=“4090”:3gttrofw]ja nje tjeter
:arrow:

R_ _ _ a _ _ _i

po kete e gjeni dot. 8O[/quote]
epo jep dhe ti nje ndihme te vogel,se eshte gjithe ajo fjale dhe vetem 3 shkronja dime …me ca ka lidhje??? <img src=\"{SMILIES_PATH}/icon_question.gif\" alt=\":?:\" title=\“Question\” /> [/quote:3gttrofw]

eshte verdalle ne kete faqe, kerkoje me kujdes se do ta gjesh…[/quote:3gttrofw]
E gjeta vangjeeeeeeeeeeell!!!
REPUTACIONI

hajt gjeni kte tani…

E _ _ _ I _ _ _ T

hajt gjeni kte tani…

E _ _ _ I _ _ _ T[/align][/quote]

Mos esht EVENIMENT???

F_ _ O_ _A_I

HAJDE GJEJENI KETE…