Cila eshte gjuha e huaj me e veshtire per tu mesuar?

Cila mendoni se eshte gjuha me e veshtire per tu mesuar (studiuar)? Jane te shumte shqiptaret qe per motive te ndryshme kane shkuar ne mergim, dhe ju eshte dashur te mesojne nje gjuhe te huaj! (ose disa jane perpjekur)!

Tregni eksperiencat tuaja ne lidhje me kete çeshtje!

Gjuha Gjermane eshte gjuha me e veshtire per tu mesuar! Ka aq shum gjera qe nuk mund ti kuptosh PSE ? Por thjesht duhet ti mesosh permendesh… po kjo nuk shkon me miliarda fjale qe jane… dhe GRAMATIKA eshte teper e veshtire! Jo per tu folur, por per tu mesuar, koha e foljes, si ta formosh fjaline etj etj… sinqerisht eshte nje gjuhe qe edhe keta vet thon eshte teper e veshtire!

Te gjitha :stuck_out_tongue:

Personalisht mendoj se gjuha greke eshte shume e veshtire,e kam marre disa here mundimin ta mesoj dhe me ka acaruar,e nuk dua me te dije per te shume gjuhe abstrakte dhe pa lidhje,me stresonte shume!

them se kinezcja

hec e mesoji kto

:confuse::confuse:

Gjuha Kineze Alfabetin e ka me figura, jo me shkronja!

po pra…duhet te besh nje kurs pikture , pastaj te vesh ne klas te par :stuck_out_tongue:

kinezcja dhe arabishtja do thoja me duken shume te veshtira per tu mesuar :stuck_out_tongue:

un tani qe po mesoj rusishten … me duket shum e veshtir uuuuffff…

lol, per cfare e ke :stuck_out_tongue: (shaka, :D)

gjuha kineze ka vetem sintaksa…

une do te perpiqem ta mesoj ,nuk di po me pelqen edhe pse eshte e veshtire…

Gjuha kineze don thjesht te mesosh permendesh sintaksa edhe kater thekset ( ka shume rendesi si do ta thuash fjalen)
eshte shume e thjesht se kane gramatike te thjeshte . Nga nje moment edhe mbrapa e shikon si loj …